Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

glazura do ciast i ciasteczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 1,5 szklanki
margaryna 3 dag
kakao 2 łyżki
rum 1/2 kieliszka

Przepis i sposób przygotowania na: glazura do ciast i ciasteczek

Cukier utrzeć z roztopioną margaryną, kakaem i kilkoma łyżeczkami gorącej wody na masę o konsystencji gęstej śmietany. Do poprawienia smaku dodać rum, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 15.01.2014 18:23
przydatny przepis
gacopierz23 10.12.2013 18:17
dobra na świąteczne ciasteczka
Dorian 15.11.2013 12:58
super glazura
aisza1 09.11.2013 11:13
przepis bardzo przydatny
adelajda 17.09.2013 09:34
na pewno smaczna :)
Ada-Gaba 13.06.2013 07:47
przydatny przepis
berys18 11.09.2012 10:22
fajny pomysł
Grazyna0211 03.09.2012 13:56
super pomysł
ben-ka 24.08.2012 13:15
przepis do wykorzystania.
Wafelek2601 20.07.2012 09:15
Super
Dorota37 13.07.2012 13:43
fajna
IZABELA29 10.07.2012 12:33
świetne
romanrafal
romanrafal 17.06.2012 10:24
podoba mi się
gosia1988 14.06.2012 20:54
fajne
misia53 12.06.2012 20:34
o, nie znałam tego ....spróbuję....
IKrakowianka 05.06.2012 23:10
fajna
RenataZ-et 09.04.2012 13:18
super
dorotka0000025 03.04.2012 15:20
super
jeta72 01.04.2012 20:51
pycha
Seba 31.03.2012 10:42
fajna
Rybciia 30.03.2012 23:44
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak