Składniki:
wołowina bez kości | 1 kg. |
cebula | |
ocet 10 % | 1/2 szkl. |
woda | 1 szkl. |
sól | |
olej | |
włoszczyzna | 1/3 pęczka |
Farsz: | |
cebula | |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziarenek |
wołowina bez kości | 1 kg. |
cebula | |
ocet 10 % | 1/2 szkl. |
woda | 1 szkl. |
sól | |
olej | |
włoszczyzna | 1/3 pęczka |
Farsz: | |
cebula | |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: