Sposób przygotowania

Do dużej miski wsypać makaron, pokrojone w cienkie plasterki parówki, ogórek surowy w kostkę, plastry łososia w cienkie paseczki, brokuł podzielić na malutkie różyczki a łodygę brokuła skroić w kosteczkę. Osączyć z zalewy groszek i fasolkę i wypłukać w zimnej wodzie. Pieczarki przekrawać na połówki. Do szklaneczki wlać oliwę, wodę z pieczarek, doprawić pieprzem cytrynowym i solą i zalać wszystkie składniki sałatki. Udekorować szczypiorkiem. Schłodzić ok.1-2 godzin w lodówce.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne zestawienie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oj, to by mi smakowało :)
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    na bogato :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !