Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Troć w przyprawach i czosnku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

troć 1 szt
czosnek 4 ząbki
olej do smażenia
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Troć w przyprawach i czosnku

Rybę oczyścić, pokroić na kawałki i wypłukać. Czosnek przecisnąć przez praskę. Natrzeć kawałki ryby oraz oprószyć przyprawą do ryb. Przełożyć do pojemnika i odstawić do lodówki na 12 godzin. Rybę obtoczyć w mące i smażyć na oleju na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 22.11.2013 08:16
rewelacyjna i bardzo lubię ale przyznam, że ryby z czosnkiem jeszcze nie robiłam :)
Łukasz15 12.03.2013 18:35
Świetny przepis
Wafelek2601 06.12.2012 08:29
Musi być pyszna
Grazyna0211 29.11.2012 18:19
super rybka
barbara11561 30.07.2012 13:35
pyszna
Ewa111 12.04.2012 13:14
taka świeża rybka prosto z patelni jest najlepsza
MAR3STA 08.04.2012 10:17
ja również nie jadłam takiej ryby, ale z chęcią spróbuję
m1monika 01.04.2012 14:03
musi być pyszna :-)
jozefinach 30.03.2012 10:07
Lubię ryby.
kate.500 30.03.2012 08:17
kapitalny aromat
treonina 28.03.2012 20:57
chyba nigdy takiej ryby nie jadłam :-) spróbuję zrobić
Marzena34 28.03.2012 19:29
pyszna
alaaa 28.03.2012 19:26
takiej ryby jeszcze nie jadłam,,
agunesu 28.03.2012 19:20
Jeszcze nie jadlam takiej ryby ale z czosnkiem pewnie przepyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak