Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, pokroić na kawałki i wypłukać. Czosnek przecisnąć przez praskę. Natrzeć kawałki ryby oraz oprószyć przyprawą do ryb. Przełożyć do pojemnika i odstawić do lodówki na 12 godzin. Rybę obtoczyć w mące i smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    Jeszcze nie jadlam takiej ryby ale z czosnkiem pewnie przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej ryby jeszcze nie jadłam,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    chyba nigdy takiej ryby nie jadłam :-) spróbuję zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    kapitalny aromat
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię ryby.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ja również nie jadłam takiej ryby, ale z chęcią spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka świeża rybka prosto z patelni jest najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna i bardzo lubię ale przyznam, że ryby z czosnkiem jeszcze nie robiłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !