Sposób przygotowania

Przepis znalazłam kiedyś w internecie. został dostosowany dla potrzeb matki karmiącej piersią. podane proporcje są na dużą blachę ciasta.
Z podanych składników upiec biszkopt. nasączyć dowolnym pączem. banany zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać ze schłodzonymi galaretkami rozpuszczonymi w 1,5 szklanki wody. masę bananową wyłożyć na biszkopt. wstawić do lodówki do stężenia. śmietanę ubić mikserem dodając cukier waniliowy i śmietan fixy. wyłożyć na masę bananową. najlepiej podawać prosto z lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    może być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    bananow- brzmi super, ja czasem takze robię z dodatkiem bananów:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !