Sposób przygotowania

W miseczce mieszamy dwa jajka, i posypujemy solą.. rozgrzewamy na patelni olej. W jajkach maczamy dokładnie kromki i smażymy krótko na oleju. Wyjmujemy.Na świeżej patelni smażymy jajecznicę z boczkiem.Podajemy z gorącymi kanapkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mz00ms

    To coś w sam raz dla mojego męża, wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    łooo pierwszy raz coś takiego widzę :-) fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tez tak robię i polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Kromki chleba niby zamoczone w jajku i usmażone, a na zdjęciu widać co innego.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    nieżle wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !