Sposób przygotowania

Galaretkę truskawkową zalać ok 300 ml wrzątku, wymieszać. Po przestudzeniu dodać do wyłożonych w naczyniu serków waniliowych, wymieszać, dodać sparzone rodzynki.
Masę serkową wylać do tortownicy, można zaczekać, aż zacznie tężeć i wylać do tortownicy wyłożonej ciastkami.
Wstawić do lodówki.
Drugą galaretkę zalać wrzątkiem według przepisu, przestudzoną wlać na stężałą masę serkową.
Deser typu śnieżka ubić z mlekiem wg przepisu na opakowaniu i wyłożyć na stężałą warstwę galaretki. Schłodzić całość.

Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mz00ms

    wygląda smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    śliczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    faktycznie proste
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Honorata1

    prosto, szybko i...jest deser :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    łatwo i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !