Sposób przygotowania

Śmietankę kremówkę ubić, dodać do niej cukier puder. Odstawić do lodówki. Następnie Kawę rozpuszczalną zalać wrzącą wodą, odstawić by ostygła. Biszkopty maczać w kawie rozpuszczalnej. Dawać na dno kieliszka, pucharka, lub szklanki. Następnie dać do połowy śmietany kremówki (ubitej). Kolejną warstwę biszkoptów namoczonych w kawie rozpuszczalnej. Polać troszkę kawą. Dać do pełna śmietany kremówki. Polać lekko kawą. Można udekorować dodatkowo biszkoptami. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    super !!!
  • -1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie u Ciebie! Poproszę na wynos.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mz00ms

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    szybko i smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jadłabym i jadła...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    pyszności nam tu serwujesz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !