Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwona fasolka 1 puszka
zielony groszek 1 puszka
jajko 4 całe
majonez do smaku
pieprz do samku
sól do smaku
pieczarki marynowane 50 dag
ogórki 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasoli

Fasolkę i groszek osączyć z zalewy. Pieczarki pokroić w plasterki, a ogórki w kostkę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. całość wsypać do miski,dodać sól,pieprz majonez i wymieszać. Smakuje z miesem,wedlina i pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 28.04.2012 08:43
ekstra
melonik 12.04.2012 06:58
pycha
kbj31 06.04.2012 21:18
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak