Składniki:
buraczki ugotowane | 300 gram |
smietana 18% | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło do foremki | |
jajko ugotowane na twardo | 4-5 szt |
buraczki ugotowane | 300 gram |
smietana 18% | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło do foremki | |
jajko ugotowane na twardo | 4-5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: