Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Móżdżek zalewamy zimną przefiltrowaną wodą. Dodajemy ocet oraz sól i gotujemy około 10 minut.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Nigdy nie jadłam, ale jestem ciekawa smaku.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dawno dawno temu przy świniobiciu ta potrawa była obowiązkowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Oj, chyba to nie dla mnie ;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Intrygujące, chociaż raczej chyba bym się nie skusiła, ale u mojej Mamy byś od razu piątkę dostał :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo dawno,wieki temu jadłam móżdżek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !