Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso gotujemy z włoszczyzną, gdy będzie miękkie wyjmuje, odsączamy. Na patelni rozgrzewamy słoninkę i podsmażamy na niej pokrojoną drobno cebulę. Dodajemy pokrojoną wątróbkę i podsmażamy razem. Mięso kroimy i przepuszczamy dwukrotnie wraz z marchewką przez maszynkę do mielenia mięsa. Namoczoną w mleku bułkę również przepuszczamy przez maszynkę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    idealny na świeta
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    barzdo ladnie wyszedł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam pasztet! Taki prawdziwy domowy...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pasztet wygląda zjawiskowo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Musze wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Nie ma lepszego pasztetu nad domowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    najlepszy taki własny pasztet
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny pasztecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !