Sposób przygotowania

MIÓD PODGRZEWAMY W GARNKU I W TRAKCIE DODAJEMY CUKIER CAŁY CZAS MIESZAJĄC. JAK CUKIER SIĘ ROZPUŚCI WSYPUJEMY SEZAM. ZARUMIENIAMY ODROBINĘ. BLACHĘ WYKŁADAMY PAPIEREM DO PIECZENIA I WLEWAMY SEZAMOWĄ MASĘ.WYRÓWNUJEMY TAK ABY BYŁA CIENKA PO ZASTYGNIĘCIU FORMUJEMY ODPOWIEDNIE KSZTAŁTY.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    lubię sezamki, przepis muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    fajny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !