Sposób przygotowania

Do tego leczo wykorzystałam zamrożone specjalnie w tym celu kabaczki z paskami kolorowej papryki. Rozmroziłam porcję, na oleju podsmażyłam dużą pokrojoną cebulę, dodałam kabaczek z papryką i przyprawy oraz kawałki suszonych pomidorów. Po podsmażeniu podlałam wodą i dusiłam przez kilka minut, do miękkości warzyw. Dodałam koncentrat pomidorowy, zagotowałam. Dobre jest z chlebem albo z makaronem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PYCHA ! Leczo przypomina mi wiosnę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Coś takiego chodzi za mną od dawna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie inne i na pewno bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !