Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę. Kiełbasę obieramy z foliowej skórki i kroimy w kostkę. Na patelni rozpuszczamy trochę smalcu, na którym smażymy kiełbasę. Gdy kiełbasa będzie podsmażona dodajemy cebulę i dusimy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy wyciągnięte z flaków kaszanki i wrzucamy na patelnię. Kaszanki rozgniatamy widelcem. Przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy ok. 10 minut. Podajemy na ugotowane ziemniaki lub z chlebem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ostatnio chodziła za mną
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ostatnio chodziła za mną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !