Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcje rosołowe 0,5 - 1 kg
pieczarki 30-50 dag
marchewka 1 mała
selera mały kawałek
pietruszka 1 mała
kostka grzybowa Kucharek 1
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
śmietana
ugotowany makaron
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa

Kroki postępowania

1
Z porcji rosołowych, kostki grzybowej i kucharka gotować zupę.
Krok 1 - Pieczarkowa foto
2
Gdy mięso miękkie wyjąć i dodać usmażone na oleju pieczarki.
Krok 2 - Pieczarkowa foto
3
Obrać mięso z kości i dodać wraz z warzywami do zupy.
Krok 3 - Pieczarkowa foto
4
Gdy wszystko będzie miękkie zmiksować zupę blenderem na krem i dodać śmietanę. Doprawić pieprzem.
Krok 4 - Pieczarkowa foto
5
Podawać z makaronem.
Krok 5 - Pieczarkowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 13.09.2012 10:20
pyszna,mniam
Bozena4 27.03.2012 15:20
SUPER

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak