Sposób przygotowania

Porcje rosołową wkładamy do garnka zalewamy wodą i gotujemy. W między czasie przygotowujemy sobie warzywa : marchewkę i pietruszkę obieramy, cebulę obieramy z łupinek. Kiedy woda nam się zagotuje zbieramy pianę wytworzoną na wrzątku i dodajemy warzywa, ziele angielski, liść laurowe i pieprz. Gotujemy aż marchewką będzie miękka. Na koniec gotowania dodajemy kostkę rosołową i koncentrat pomidorowy. Gotujemy jeszcze około 5- 7 min. Do salaterki nakładamy makaron i zalewamy gotową zupę . Zabielamy śmietaną w salaterce.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dorba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie pomidorowe zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja lubię też z ryżem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię nawet bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna taka zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ulubiona zupka mojego syneczka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !