Sposób przygotowania

Roszponkę myjemy układamy na półmisku .Posypujemy kukurydzą . owoc nashi obieramy i kroimy w półplasterki układamy na talerzu .Śliwkę myjemy usuwamy pestkę i kroimy w kawałki .Układamy n talerzu pomiędzy nashi.Ser Patros kroimy w kostkę i dodajemy do sałatki . Oliwę solimy doprawiamy pieprzem i polewamy sałatkę

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Nigdy nie jadłam owocu nashi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !