Sposób przygotowania

Gruszki dokładnie myjemy, osuszamy i nożykiem odcinamy czubek z ogonkiem i wydrążamy środek. Do środka każdej gruszki dajemy troszkę serka i warstwę otrąb i znowu serek i otręby. Orzechy kruszymy na małe kawałki i wciskamy w serek. Całość zapiekamy w 180 C około 20 minut. Długość pieczenia zależy też od wielkości gruszki, im większa tym dłużej ją pieczemy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutka... pycha!
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ale ładnie wyszła
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Fajny przepis,a grucha chyba jest pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natasza Edyta

    Bardzo dostojnie i elegancko wygląda ta gruszka :) Robiłam kiedyś jabłka w podobnym stylu :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Doskonały przepis i świetne zdjęcie! Bardzo mi się to podoba!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !