Sposób przygotowania

Grzyby gotujemy, następnie siekamy. Drobno posiekaną cebulę dodajemy do grzybów. Bułkę moczymy w wodzie. Do grzybów dodajemy namoczoną bułkę, 2 łyżki bułki tartej, jajko, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem mieszamy, formujemy kotlety. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie robiłam jeszcze takich :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Chętnie bym spróbowała, bardzo lubię grzyby.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    i to są wspaniałe kotlety. jeszcze w tym roku nie jadłam;/

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !