Sposób przygotowania

Marchewkę kroję w słupki. Cebulę w piórka. Zalewam wodą i stawiam na ogień. Wrzucam 3 kostki rosołowe i gotuję do miękkości marchewki. Prosta, postna zupa.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    takiej jeszcze nie robiłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    swietna!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !