Sposób przygotowania

Makaron ugotować wg. przepisu na opakowaniu. Szpinak (zamrożony nie trzeba rozmrażać) włożyć na patelnię z niedużą ilością oleju i smażyć, na wolnym ogniu do jego rozmrożenia. Następnie dodać czosnek wyciśnięty przez praskę,zmielony ser, posolić i popieprzyć, chwilę poddusić. Na końcu dodać śmietanę. Do gotowego sosu dodać makaron i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    lubie dania ze szpinakiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    szpinak jest cool:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    z twarogiem jeszcze nie próbowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ładna zieleń
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    często robię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawe jak smakuje?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszny obiadek
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię takie jedzenie !!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !