Sposób przygotowania

Do bulionu wrzucić pokrojone ziemniaki i marchewkę- gotować do miękkości.
Dodać posiekany koperek.
Zupę zagęścić zasmażką z masła i mąki.
Podawać ze startym serem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    musi przepysznie pachnieć i smakować - uwielbiam koperek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    aromatyczne, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !