Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drink arbuzowo - kaktusowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cointreau 20 ml
sok z kaktusa 15 ml
kostki lodu 2
arbuz 10 likier

Przepis i sposób przygotowania na: Drink arbuzowo - kaktusowy

Na początek 20 ml cointreau wymieszać w szejkerze z sokiem z kaktusa i przelać do wysokiej szklanki dla drinków , następnie dolać 10 ml likieru z arbuza, 2 kostki lodu pokruszyć i dodać do drinka . Udekorować słomka oraz parasolką do drinków. Pic schłodzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak