Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z mięsem z indyka

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kukurydza konserwowa 1 puszka
ser żółty 15 dag
bazylia szczypta
oregano szczypta
cebula czerwona 1
kapusta pekińska 1/2 kapusty
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z mięsem z indyka

Na początek mięso z indyka umyć i pokroić na małe kawałki , następnie wrzucić na rozgrzaną oliwę i smażyć aż się zrumieni. W tym czasie do miski wrzucić odsączoną z zalewy kukurydzę , pokrojony ser w małą kostkę , obrana i posiekaną drobno cebulę , pół umytej i drobno posiekanej kapusty pekińskiej oraz usmażone mięso z indyka . Doprawić oregano , bazylią Wszystko dobrze wymieszać . I gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak