Sposób przygotowania

Warzywa ( oprócz pomidora) kroimy i podsmażamy na maśle- przyprawiamy, a następnie gdy puszczą soki dusimy.
Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę.
Pomidor kroimy na grube plastry- wycinamy miąższ i dodajemy go do reszty warzyw- dusimy jeszcze aż całkiem odparuje woda.
Jajka wybijamy do innego naczynia- rozmącamy, a następnie wlewamy do jajek- mieszamy.
Gdy masa zacznie się ścinać posypujemy serem i posiekaną zieloną cebulką.
Puste plastry pomidora kładziemy na talerzu i napełniamy je jajecznicą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygląda zabójczo apetycznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    spróbuje, może nawet jutro na śniadanie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny przepis, ślicznie podane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    pomyslowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !