Sposób przygotowania

Do dużego rondelka wrzucić kolejno margarynę, cukier oraz 1/4 szklanki wody. Całość należy przegotować i ostudzić.Następnie należy dodać stopniowo po łyżeczce raz mleka w proszku a raz kakao aż do wykorzystania składników. Całość wymieszać dokładnie.Można dodać posiekane włoskie orzechy. Wylać najlepiej do jakiejś formy i studzić w lodówce aż do stężenia ok 2 godzin.Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto ją robić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    haffka

    oryginalna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !