Sposób przygotowania

1. W rondelku rozgrzewamy masło i podsmażamy pory przez 2 minuty. Dodajemy ziemniaki i skórkę z cytryny, podsmażamy jeszcze przez minutę. Zalewamy wrzącym bulionem i gotoujemy przez 12 minut.
2. Następnie zupę dzielimy na dwie części. Jedną część miksujemy ze śmietaną na gładki krem. Do drugiej części dodajemy kukurydzę oraz łososia i gotujemy przez 4 minuty. Przed podaniem obie części zupy łączymy i dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie gotuję i nie jadam rybnych zup, ale ta wygląda apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ciekawa :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja jeszcze nigdy nie jadłam zupy rybnej, ale ta wygląda rewelacyjnie! Muszę wypróbować!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    na pewno zrobię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    musi być pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    takiej jeszcze nie jadłam:/
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ekstra zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    losos mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !