Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jezyk dla niejadków z jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
por 1 szt
pomidor 1/4 szt
pieprz
roszponka 1 garści
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Jezyk dla niejadków z jajka

Jajka gotujemy na twardo .Studzimy ,obieramy . Każdej jajko przecinamy na pół . Z 4 szt jajek będziemy mieli 8 jeżyków .
Kolce jeża robimy z pokrojonego cieniutko pora .Oczy robimy z pieprzu a uśmiech z pomidorka .Układamy jeza na roszponce i kropimy oliwą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 11.06.2012 21:55
ja tak dekoruję sałatkę warzywną
ben-ka 26.03.2012 10:10
śliczny:)
iwa643 26.03.2012 07:50
Na swiąteczny stół

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak