Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obrać i przekroić na połówki.Śmietanę wymieszać z jogurtem,dodać musztardę, doprawić do smaku.
Ogórek pokroić drobną kosteczkę ,szczypiorek drobno posiekać.Wymieszać z sosem śmietanowo-jogurtowym.Półmisek wyłożyć liśćmi sałaty,ułożyć na nich połówki jajek/żółtkiem do spodu/.
Polać całość sosem i udekorować plasterkami ogórka,rzodkiewek oraz kiełkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wojtek5

    pyszne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Zapachniało wiosną.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jak slicznie , tak ciepło , wiosennie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    rewelacyjne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !