Sposób przygotowania

Polędwicę wołową mielimy bądź drobno siekamy. Dodajemy olej lniany oraz sos Teriyaki. Posypujemy jeszcze ziołami i wyrabiamy widelcem masę mięsną. Tak przygotowany tatar smarujemy kromki bagietki. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek5

    wspanialosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    ciekawe połączenie smaków :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    cudowne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię tatar. Jestem ciekawa tej wersji smakowej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny pomysł :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmmm uwielbiam tatar :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ale pyszności, uwielbiam tatar...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    To ja poprosze o kromeczkę z tatarem
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj, dawno nie jadłam... I też poproszę o porcyjkę :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mam amatora na takie jedzonko:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią bym posmakowała. Lubię tatar.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawa odmiana z tym sosem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Tatara lubię w każdej wersji:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !