Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
brzoskwinie 1 puszka
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z brzoskwiniami

Kapustę oczyścić i pokroić. Brzoskwinie wyjąć z syropu, pokroić wzdłuż na paski, dodać sól, pieprz, majonez i jogurt (ilość zależy wielkości kapusty), wymieszać i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak