Sposób przygotowania

Ugotowane krewetki skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na 30 minut. Układamy na patelni Actifry. Ananasa kroimy na małe kawałeczki i dodajemy do krewetek. Polewamy 1 miarką oleju i ustawiamy Actifry na 4 minuty. Po tym czasie krewetki z ananasem polewamy sosem chili i 1/3 soku z ananasa. Dodajemy rodzynki. W osobnej miseczce mieszamy 1/3 soku z ananasa z curry i mąką. Mieszamy bardzo dokładnie, aby nie było grudek. Dolewamy do krewetek i wstawiamy na 5 minut. Podajemy z dzikim ryżem.

Całkowity czas smażenia : 9 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    To musi być pyszne ! Wygląda cudnie. Nie wiem jak ludzie mogą nie lubić owoców morza ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !