Sposób przygotowania

Spód do pizzy wysmarować środek keczupem, następnie posypać przyprawami, ułożyć plastry salami, oraz pokrojonego w cienkie i małe paski sera, posypać osączoną z zalewy kukurydzą, i posypać oczyszczonymi i pokrojonymi w małą kostkę paprykami do smaku. Przygotowaną pizze przełożyć na talerz żaroodporny i podgrzać w mikrofali około 3 minut w temperaturze 180 stopni. Gotową pizze czasami polewam keczupem ziołowym do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra pizza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    domowa najlepsza i najsmaczniejsza
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    slinka leci od samego patrzenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    slinka leci od samego patrzenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mmmm pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !