Sposób przygotowania

Margarynę umieścić w rondelku dodać kakao, cukier i stopić na małym ogniu, następnie dodać mleko i całość zagotować. Wystudzić wbić 3 jajka, wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wymieszać całość na gładką masę. Okrągłą formę wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Przelać masę i piec 40 minut w temp. 160 stopni. Ostudzone ciasto polać polewą przygotowaną z cukru pudru i mleka. Wierzch ciasta posypać posiekanymi orzechami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    swietne !! ;) koniecznie wypróbuje =)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    kocham takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    świetnie się prezentuje!;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !