Sposób przygotowania

Mięso z kurczaka obieramy i kroimy. Ja użyłam kurczaka z rosołu niedzielnego. Cebulę kroimy w kosteczkę i smażymy. Dodajemy mieszankę chińską i smażymy chwilkę, tak by warzywa były lekko twardawe. Pod koniec smażenia dodajemy kurczaka. Przyprawiamy sosem sojowym, sosem grzybowym oraz dodajemy sos słodko pikantny. Oczywiście proporcje sosów są wg uznania. Chwileczkę smażymy by smaki przeszły razem. Na koniec dodajemy pokrojony szczypiorek i natkę pietruszki. Farsz nakładamy na przygotowane wcześniej naleśniki i zawijamy. Przed podaniem ruloniki podsmażyć na patelni lub podgrzać w mikrofalówce. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Apetyczny pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Może być dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    wygląda bardzo apetycznie. Wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    po chińsku... mmm może być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    zgadzam siee- pysznie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    z pewnością są bardzo smaczne, a już na 100% bardzo ładnie podane :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    swietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    swietne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super, wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pomysłowe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !