Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szynkę kroimy na plastry. Plastry szynki rozbijamy tłuczkiem na kotlety o odpowiedniej grubości (ok. 0,5 cm). Każdy kotlet przyprawiamy z obu stron pieprzem i solą.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne z tą panierką :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :) palce lizać :P
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    naprawdę super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszne schaboszczaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !