Sposób przygotowania

Kawałek fileta z indyka przyprawiamy solą,pieprzem i przyprawą do indyka. Obkładamy listkami świeżej bazylii i wkładamy do woreczka. Dolewamy trochę oliwy i odstawiamy na około 1-2 godz.Cukinię kroimy w plasterki, przyprawiamy zielonym sosem:http://www.doradcasmaku.pl/przepis/161293/zielony-sos.html
i grillujemy na patelni grill. Fileta smażymy na patelni. Do naczynia strzępimy rękami kawałki sałaty lodowej,na nią dajemy kukurydzę z puszki. Przyprawiamy do smaku solą ziołową z młynka. Fileta kroimy w plastry,układamy na warzywach,dookoła układamy plasterki cukinii. Pyszności! :)

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    aż ślinka cieknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Dokładnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szpindorio

    super pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !