Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z roszpunki z avokadu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszpunka 1 garść
ogórek zielony 1/2 szt
awokado 1/2 szt
orzechy włoskie 2 łyżki
oliwa
pieprz
miód
sok z limonki (do smaku)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszpunki z avokadu

Roszpunkę myjemy suszymy i układamy na talerzu .Orzechy lekko siekamy .Ogórka kroimy w plasterki układamy na roszpunce.Awokado 1/2 szt kroimy w kosteczkę dodajemy do sałatki . Posypujemy orzechami . Do oliwy dodajemy odrobinę miodu i soku z limonki oraz pieprz .Sos dobrze mieszamy i polewamy sałatkę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 26.03.2012 00:21
dobra
stokrotka 25.03.2012 10:00
świetna
iwa643 25.03.2012 08:37
zdrowa polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak