Sposób przygotowania

Banany obieramy ze skórki, odcinamy brzegi i wyrzucamy. Banany kroimy w plasterki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, lekko wysmarowanej masłem. Posypujemy cynamonem i pieczemy ok. 10 min w temperaturze 250\'C.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe, nigdy sama nie robilam
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo smakowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    niskokaloryczne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    niskokaloryczne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    super
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    jadłam, super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    O. Takie jak można kupić w sklepie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    ciekawy pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    wyszło pieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie chipsy ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    fajne, a o ile zdrowsze od prawdziwych chipsów;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne chipsy
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    A pieczone byly z termoobiegiem czy bez ? bo ja piekalam z termo i sie lekko przypiekly :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bez termoobiegu piekłam na 2 szynie od dołu w piecu ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !