Sposób przygotowania

Botwinkę umyć, oczyścić i pokroić. Gotować do miękkości w niewielkiej ilości osolonej wody. Rzodkiewkę i ogórka pokroić w plasterki. Szczypior i koper posiekać. Do przestudzonej botwiny dodać jogurty oraz kefir, doprawić. Dodać resztę warzyw. Schłodzić. Można podawać z jajkiem ugotowanym na twardo.

Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    już nie mogę doczekać się na chłodnik!
  • 7
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ładny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Super sprawa taki chłodnik!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    juz o nim marzę
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale. Uwielbiam chłodniki z botwinki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentuje się fantastycznie - ten kolorek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super chłodnik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny chlodnik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !