Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Obierz ziemniaki i pokroj w kostke. Gotuj przez okolo 15 minut. Odcedz i utlucz, aby nie bylo zadnych grudek. Dodaj make, sol, pieprz oraz drobno pokrojona bazylie. Przeloz na oproszona maka stolnice i wyrabiaj ciasto. Uwaga! ciasto nie moze byc klejace (dodaj w razie czego wiecej maki).


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    halina55

    Wygląda apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Nie chce sie chwalic, ale wyszlo swietne! hehe proste jak kopytka, ale z twistem w postaci bazylii i smakowitego sosu pomidorowego... Sekret w kolorach... jem oczami, wiec wszytsko musi wygladac kolorowo ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wiosennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    łądnie podano
  • 2
    original
    Opublikowano

    freekate

    proste i świetne połączenie smaków, aż nabrałam ochoty na takie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam takie obiady
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam takie obiady
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam takie obiady
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wygląda pysznie :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Uwielbiam kopytka, chociaż sama ich nigdy jeszcze nie robiłam. Twoje gnocchi będą moimi pierwszymi "kopytkami" jakie zrobię, mam nadzieję że mi wyjdą :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawy przepis;))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią zjadłabym porcyjkę.
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !