Sposób przygotowania

Do miękkiej margaryny dodać cukier puder,cukier drobny ,jajka , sól i utrzeć mikserem do białości.Po trochu dodawać przesiane mąki z proszkiem i obrane ,rozgniecione banany .Na koniec dodać olej ,wymieszać i przełożyć do wysmarowanej tłuszczem , prostokątnej foremki. Piec w 160 stopniach przez ok.godzinę czasu. Czekoladę połamać, rozpuścić w kąpieli wodnej i wymieszać z miękkim masełkiem. Ostudzone ciasto udekorować polewą.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    zgłodniałem przez to zdjęcie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    uwielbiam bananowe wypieki - oprócz ciast smakują mi jeszcze chleby bananowe
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    extra
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Lubię ciasta o smaku bananowym.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    no ten przepis to ja wypróbuję jutro z samego rana
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię takie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !