Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź z ogórkiem kiszonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 5 szt
ogórek kiszony 4 szt
papryka czerwona 1 szt
cebula biała 1 szt
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź z ogórkiem kiszonym

Ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Paprykę zieloną oraz czerwoną pokroić w małe paski. Cebulę w krążki. Śledzia wymoczyć dobrze w wodzie i pokroić na mniejsze kawałki. Układać w słoiku warstwowo śledzie, ogórek kiszony, cebula, papryka. Zalać śledzia olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 10.04.2012 15:25
super
Patrycja35 28.03.2012 13:42
pycha polecam
treonina 24.03.2012 22:06
od czasu do czasu fajnie jest zjeść coś takiego :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak