Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i zielonymi oliwkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe kilka szt
Mix sałatek 1/2 op
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny 1,5 łyżki
oliwki kilka szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 op
cebula czerwona 1/2 szt
seler naciowy 1 (mała łodyga)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i zielonymi oliwkami

Przełożyć tuńczyka wraz z oliwą do salaterki.Jeśli nie jesteśmy przekonani co do jakości oliwy należy ją odlać,a do sałatki dodać świeżą.Umyć i pokroić warzywa,dodać do ryby.Delikatnie wymieszać składniki.Przyprawić do smaku solą i pieprzem Sałatkę delikatnie skropić octem winnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fijolek91 02.07.2012 17:20
fajna
Agata B 30.04.2012 14:41
mniam:)))
fictor123 25.03.2012 09:42
pieknA
Joanna46 24.03.2012 19:04
Fajna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak