Sposób przygotowania

Gotujemy 300ml wody i dodajemy do niej przecier oraz sól pieprz i pół kostki rosołowej.
Następnie dodajemy 2 ząbki czosnku, sos zagęszczamy mąką i wrzucamy bazylię.
Na koniec dodajemy śmietanę.
Sos jest bardzo szybki w wykonaniu a w smaku wyśmienity, w dodatku ma piękny zapach który zawdzięcza świeżej bazylii.
polecam

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    robię taki ale bez mąki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    zawsze ze świeżymi ziołami potrawa lepiej smakuję...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !