Sposób przygotowania

Mięso mielimy przez maszynkę do mielenia. Zmielone mięso wkładamy do miski. Bułkę moczymy w mleku .Do mięsa wbijamy jajko, dodajemy bułkę namoczoną i odciśniętą, dodajemy posiekany czosnek, pokrajaną cebulę, doprawiamy solą i pieprzem, wszystko razem dokładnie wymieszać, formować kotleciki, obtaczając w bułce tartej. olej rozgrzewamy na patelni, na gorący tłuszcz kładziemy kotlety, smażymy z obu stron,

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    Są pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super, bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !