Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki. Na patelni podsmażyć pokrojona w piórka cebulę, dodać mięso mielone i podsmażyć. Doprawić do smaku. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem, ułożyć połowę ziemniaków, a na nich podsmażone mięso


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    zjadłabym z ochotą
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    chętnie bym widziała taką zapiekanką na dzisiejszym obiedzie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubie takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    wygląda kusząco
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !