Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak świeży z brzuszkiem łososia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
ziemniaki 3 szt
cebula 1/2 szt
natka pietruszki
oliwa
sól
pieprz
łosoś 1 brzuszki

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak świeży z brzuszkiem łososia

Ziemniaki obieramy z łupiny i gotujemy w osolonej wodzie .Po ugotowaniu odcedzamy studzimy i kroimy w kosteczkę .Szpinak myjemy układamy na półmisku dekoracyjnie . Cebulę obieramy z łupiny i siekamy . Brzuszek wędzony łososia kroimy w kawałki- bez skóry . Wszystkie składniki układamy na szpinaku . Solimy ,doprawiamy pieprzem i kropimy oliwą z oliwek .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 04.04.2012 11:42
mniem
Justyna Jussstiii 24.03.2012 14:16
super
mikrusiak 24.03.2012 13:37
wygląda bardzo smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak